پیام رسان ایتا بستری برای ارتباط با دوستان ، خانواده ، کسب و کار و غیره را ایجاد کرده است .آی تی نما با مطلب آموزش ساخت کانال در ایتا همراه شماست .
فضای داخلی ایتا شباهت بسیار زیادی با پیام رسان تلگرام دارد . در این برنامه همانند برنامه تلگرام امکان چت خصوصی ، ایجاد ربات ، ساخت کانال ، ساخت گروه وغیره را دارید .
ایتا از جمله پیام رسان هایی است که برای استفاده مردم از پیام رسان های داخلی ایجاد شده است ، و در حال حاضر بالغ بر ۲۴ میلیون کاربر فعال دارد ، این برنامه از محبوب ترین پیام رسان های داخلی است .
مراحل ساخت کانال در ایتا
کانال ایتا به شما این امکان را می دهد تا بتوانید مطالب و محتوای خود را با یکبار انتشار به اطلاع هزاران نفر از مخاطبین خود در ایتا برسانید . برای این منظور لازم است شما ابتدا یک کانال در ایتا ایجاد کنید . و سپس با کمک آموزش های آی تی نما ، مراحل ساخت کانال در ایتا را دنبال کنید .
در این قسمت قصد داریم مراحل ساخت کانال در ایتا را ، مرحله به مرحله همراه با آموزش تصویری پیش ببریم .
آی تی نما همراه شماست .
۱ – وارد شدن در پیام رسان ایتا
در مرحله ی اول ، با وارد شدن در پیام رسان ایتا ، بر روی منو سه خط در بالای برنامه کلیک کنید .
۲ – ساخت کانال در پیام رسان ایتا
همانطور که در تصویر پایین مشاهده می کنید ، برای ساخت کانال در پیام رسان ایتا ، بر روی کانال جدید کلیک کنید .
۳ – نام گذاری کانال در ایتا
در این مرجله باید اسم کانال خود را وارد کنید ، برای نام گذاری کانال در ایتا باید به نکته های مختلفی توجه کنید . تا بتوانید در جمع کردن اعضا و غیره پیشرفت چشم گیری نسبت به کانال های دیگر داشته باشید .
برای مثال :
۱ ـ ۳ در اولین اقدام بهتره که نام کانال شما در ایتا ، مرتبط با نوع فعالیت شما باشد .
۲ ـ ۳ سپس باید نام یا همان اسمی که برای کانال خود انتخاب میکنید ، کپی و شبیه نام های دیگر نباشد .
۳ ـ ۳ هر چقدر که اسم کانال شما کوتاه تر و کمتر باشد کیفیت بیشتر و جذب بالاتری دارد .
۴ ـ ۳ بعد از انتخاب نام خوب باید به قواعد و اصول نگارشی که خیلی مهم هست دقت کنید .
۵ ـ ۳ در اصول نگارشی یکی از مسائل حائز اهمیت (نقطه) است . در نام خود نباید نقطه باشد بهتر است که به جای نقطه از ویرگول ، خط تیره (، ـ – ) و غیره استفاده کنیم .
۵ -گذاشتن پروفایل ( عکس کانال )
با کلیک بر دوربین می توانید عکس کانال خود را بارگذاری کنید . سپس عکس را از داخل گالری یا فایل ها و یا عکس گرفتن در همان لحظه به عنوان عکس کانال می توانید استفاده کنید .
بهتره که عکس پروفایل کانال یا لوگو ویا عکس زیبا و جذاب باشد چون در گرفتن عضا نقش بسیار مهمی دارد .
۴ – نوشتن بیوگرافی (توضیحات کانال)
یکی از قابلیت هایی که ایتا دارد ، نوشتن بیوگافی در قسمت توضیحات کانال است . با استفاده از این قابلیت اگر نکته ای یا مطلبی در مورد کانال خود دارید به صورت عمومی برای اعضا قابل بازدید است . اکثرا از این قابلیت برای توضیح دادن و معرفی کردن کانال خود استفاده می کنند .
شما با استفاده از بیوگرافی جذاب می توانید قدم خیلی بزرگی را به سمت موفقیت در کانال پیش ببرید .
بیوگرافی یا همان توضیحات کانال برای اینکه تاثیر گذار باشد و جذاب تر شود بهتره که متن خیلی کم و کوتاه و عالی باشد .
شما باید یک توضیح مختصر نسبت به کانال خود بدهید .
۶ – ایجاد کانال عمومی و ساخت لینک
در این مرحله اگر قصد دارید اقدام به ایجاد کانال عمومی و ساخت لینک کنید و همه بتوانند در آن عضو شوند ، باید در کادر زیر که در تصویر هست ، یک لینک برای کانال خود بسازید ، این لینک فقط یرای کانال عمومی قابل استفاده است .
توجه کنید لینکی که می سازید باید شامل حروف و عدد باشد ، و حداقل ۶ کارکتر داشته باشد .
در آخر بر گزینه ی تیک در راست صفحه کلیک کنید .
۷ – ایجاد کانال خصوصی و ساخت لینک
در این قسمت با فعال کردن گزینه کانال خصوصی در کادر پایین لینکی توسط خود ایتا به شما داده شده که می توانید آن را کپی کرده یا به اشتراک بگذارید و فقط توسط لینک ارسال شده می توانند وارد کانال شوند یا در مرحله بعدی به کانال خصوصی اضافه شوند .
در آخر بر گزینه ی تیک در راست صفحه کلیک کنید .
۸ – افرودن مشترکین
در قسمت افزودن مشترکین ، شما باید افرادی را که می خواهید در کانال شما عضو شوند را مشخص کنید . مثل دوستان ، آشنایان ، فامیل ، (افرادی که در لیست مخاطبین قرار دارند ) .
سپس بر روی کادر مشخص شده کلیک کنید.
سخن پایانی :
هم اکنون کانال شما ایجاد شد ، حالا شما این امکان را دارید مطالبی که می خواهید اعضای کانالی که ایجاد کردید ببینند در کانال بارگذاری کنید .
همانگونه مشاهده می کنید ، همراه رایانه در مطلب فوق ، آموزش ساخت کانال عمومی و خصوصی را به صورت تصویری و ویدیوئی برای شما عزیزان قرار داده است . اگر با مشاهده آن ، باز هم دچار مشکل بودید ، با شماره ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵ تماس بگیرید .
۱ دیدگاه