چگونه انتخاب رشته کنیم؟

چگونه انتخاب رشته کنیم ؟
حل مشکلات با کمک رایانه حل مشکلات با کمک رایانه

اگر با سوال چگونه انتخاب رشته کنیم ؟ مواجه شده اید ، کافی ست برای پاسخ سوال خود از تیم مشاوره تحصیلی موسسه مونیکا کمک بگیرید . برای ارتباط با مونیکا کافی ست با شماره ۰۹۳۰۲۷۶۸۹۱۰ تماس بگیرید .

انتخاب رشته کنکور سراسری امروزه یکی از مهمترین چالش های داوطلبین کنکور می باشد .

آشنایی با مراحل انتخاب رشته اصولی برای دانشگاه های سراسری و آزاد به موفقیت نهایی داوطلبین کمک شایانی می کند . بنابراین برای قبولی نهایی، بایستی انتخاب رشته درست و اصولی با توجه به معیارها وملاک های مورد نظر داوطلب انجام شود . به همین خاطر در این مقاله جزئیاتی از قبیل زمان شرایط و نحوه انتخاب رشته را برای شما عزیزان شرح می دهیم ؛

برای پاسخ سوالات خود در رابطه با انتخاب رشته، با مونیکا همراه باشید .

 

زمان و شرایط انتخاب رشته

بعد از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۳ طی دو روز متوالی دفترچه انتخاب رشته همه گروه های آزمایشی روی سایت سنجش قرار میگیرد .

 

زمان و شرایط انتخاب رشته

زمان و شرایط انتخاب رشته

داوطلبانی که براساس کارنامه اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۳ مجاز به انتخاب رشته شدند می توانند در تاریخ مشخص شده، به انتخاب رشته خود بپردازند ؛

 

نحوه انتخاب رشته

مراحل نحوه انتخاب رشته به شرح زیر می باشد ؛

 

نحوه انتخاب رشته

نحوه انتخاب رشته

  1.  ورود به سایت سنجش
  2. انتخاب گزینه کنکور سراسری از منوی سنجش
  3. کلیک بر روی گزینه “انتخاب رشته”
  4. وارد کردن اطلاعات خواسته شده
  5. پرکردن فرم بر اساس اطلاعات خود

 

مشاوره انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۳

متقاضیان انتخاب رشته کنکور سراسری بایستی با آگاهی از دوره هایی که در آن مجاز به انتخاب رشته شدند، حداکثر ۱۵۰ کد رشته محل را متناسب با گروه آزمایشی خود انتخاب کنند . اما مهمترین سوالی که ذهن داوطلبان را به خود مشغول کرده است نحوه چینش این انتخاب ها می باشد .

مشاوره انتخاب رشته کنکور 1403

مشاوره انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۳

در گام اول داوطلب باید وضعیت تراز و رتبه در سهمیه و دوره های مجاز به انتخاب رشته خود را از کارنامه اولیه کنکور سراسری استخراج کند .

در  گام دوم آن ها بایستی معیار های خود را مشخص کرده تا با توجه به این فاکتور ها اقدام به چینش رشته محل های مورد نظر خود کند . مهمترین معیار ها شامل علاقه رنک علمی دانشگاه ها، مسافت شهریه و بازار کار می باشد.

درگام سوم داوطلب اقدام به استخراج رشته های مورد علاقه خود از دفترچه راهنمای انتخاب رشته می کند . توجه داشته باشید که هر داوطلبی مجاز به انتخاب حداکثر ۱۵۰ رشته محل مورد نظر می باشد . بهتر است %۲۰ اول انتخاب ها خوش بینانه ، %۶۰ منطقی  و %۲۰ انتخاب سطح پایین، که اولویت آخر شما باشد . 

 

جمع بندی

انتخاب های ما درزندگی تاثیر شگرفی در موفقیت ها یا شکست و ناکامی دارند . در میان انتخاب های شخصی ما، انتخاب رشته مهمترین و سرنوشت ساز ترین نوع آن است که هر فردی در نوجوانی تجربه می کند . اگرچه نحوه عملکرد افراد در کنکور سراسری فاکتور بسیار مهمی است ولی با این حال فرایند انتخاب رشته را باید حساس ترین مرحله دانست که سرنوشت نهایی داوطلبان را رقم میزد . به این ترتیب می توان میزان دقت و حساسیت افراد در فرایند انتخاب رشته را پارامتر مهمی در موفقیت تحصیلی دانست .

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با انتخاب رشته و هرگونه مشاوره تحصیلی ، خانوادگی و… می توانید از طریق شماره ۰۹۳۰۲۷۶۸۹۱۰ با موسسه مونیکا در ارتباط باشید .

حل مشکلات با کمک رایانه

قبلی «

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آمار بازدید سایت