رئیس مرکز ملی پژوهشهای راهبردی جوانان کشور گفت: ایرانیها سالانه ۱۴٫۶ میلیارد ساعت از وقت خود را صرف بازیهای رایانهای و تلفن همراه میکنند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد مسعود کریمی در جلسه کمیته فضای مجازی ستاد ساماندهی امور جوانان استان اصفهان گفت: به صورت میانگین هر ایرانی ۹ ساعت از شبانهروز را صرف حضور در فضای مجازی میکند و ۸۹ درصد از این افراد را جوانان و نوجوانان تشکیل میدهند.
رئیس مرکز ملی پژوهشهای راهبردی جوانان همچنین از آمار بیش از ۲۰ میلیونی بازیکنندگان بازیهای رایانهای در ایران خبر داد و گفت: ۵۶ درصد این افراد پسر و ۴۴درصد دختر هستند.
کریمی با اشاره به تاثیر زیاد شبکههای اجتماعی و فضای مجازی بر آحاد جامعه هشدار داد: توجه نکردن به هویت ملی و فرهنگی در فضای مجازی موجب کمرنگ شدن هویت ملی و فرهنگی جامعه خواهد شد.
وی تاکید کرد: تدوین سند سواد رسانهای یکی از عوامل آرامش اجتماعی برای کاربران فضای مجازی خواهد بود که چهار رویکرد استفاده بهینه از تلفن همراه، ماهواره، اینترنت و بازیهای رایانهای را دنبال میکنند.
دبیرکمیته تخصصی فضای مجازی اصفهان افزود: هر استان موظف است یک سازمان مردم نهاد با محوریت سواد رسانهای ایجاد کند و آموزش لازم در موضوع سواد رسانهای را به اقشار مختلف ارائه دهد.
وی با اشاره به اینکه زمینه سازی برای اشتغال جوانان در فضای مجازی برعهده کمیته فضای مجازی ستاد ساماندهی امور جوانان استان است، بیان کرد: توسعه کسب و کارخویشفرما، افزایش فرصتهای شغلی جدید و کارآمد برای جوانان و توسعه کسب و کارهای دانش بنیان از مهمترین عوامل ایجاد کسب و کار در فضای مجازی است.